Hírek

Friss topikok

  • Nikol-Zizu: Nagyon jó ez a kép. Mi is megvettük volna.:) (2010.08.27. 18:59) Tiszta Marci
  • zsera: Köszönjük szépen! :) Nagyon édes a kiskutyád! :) (2010.08.26. 17:27) 2 éves lettem!
  • zsera: Szia! :) Nagyon édes volt Angie, tök jól kijöttek Marcoval! Sok puszi! (2010.08.23. 14:25) Angie
  • zsera: @Prezliwestie: Akkor szuper, hozok egyet Marcinak is, csak nem mertem addig, amíg valakitől nem ha... (2010.07.21. 14:34) Móninál jártunk kozmetikába!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Karácsony

2009.12.27. 15:08 :: zsera

Már nagyon régen jártam itt, de sajnos se időm nem volt az Ünnepek előtt, sem pedig fényképezőgépem. A Jézuska viszont karácsonyra meglepett egy fotómasinával, így most már sok-sok képeket is tudtam hozni Marciról. :)

Szegénykémre mostanában nagyon rájár a rúd, az ünnepek előtti nagy hóesésben, és mínuszokban torokgyulladást kapott. A nagy havat borzasztóan élvezte, egyik este kimentünk több kutyussal a hóesésbe szaladgálni. Tolták maguk előtt a havat, nagyokat hemperegtek és ugráltak benne. Csak azt sajnálom, hogy akkor és ott nem tudtam megörökíteni őket. Mi is rengeteget rohantunk és játszottunk velük, meg is lett az eredménye, már ketten szipogunk itthon Marcoval. A torokgyulladásra sajnos antibiotikumos kúrát kapott a lurkó, az első két nap két-két injekciót is: egy köhögéscsillapítót, és egy antibiotikumot. Harmadnaptól kezdve pedig gyógyszer formájában kell adagolnom neki.

Most már nagyon utál a dokihoz járni, eleinte az oltások korszakában még talán el is viselte. Azóta, hogy rájött: ott szinte mindig megszúrják őt, nagyon utál bemenni, betámaszt mind a négy lábával így kénytelen vagyok felvenni, mert amire bekönyörögném a rendelőbe, lemenne a nap. Most már viszont jobban van, nem köhög, csak tiszta takonypóc! Az orvosság ellen semmi kifogása, szépen lenyeli. (bár egyszer megtaláltam egyet a szobában, miután azt hittem régen lenyelte) Ki tudja még hány kapszula hever az ágy alatt, vagy a virágosládában. :) Most már kértem probiotikumot is neki, nagyon féltem, hogy a sok antibiotikumnak mellékhatása lesz. Danone Activiával és a probiotikumos pasztával védjük a kis bélbolyhait :) A kedve szerncsére a régi, még most sem zavarja és gátolja semmilyen játékban, hancúrban az, hogy egyfolytában folyik az orra. Néha szipog, de aztán rohan tovább! Nem hittem volna, hogy ennyi havat evett, és ide jutunk... Mindenesetre ő ezerrel élvezi a kényeztetést! :)

Karácsonykor is nagy meglepetésben volt része, KONG játékot és egy plüss macit kapott ajándékba! Telitalálat volt mindkettő, a KONG-ot egyfolytában csócsálja, dobálja, és nagyon tetszik neki ahogyan pattog, ő pedig szalad utána! Amikor pedig megtöltöttem neki sajttal, hát az valami fenomenális élmény volt! :) A Mackó pedig majdnem akkora mint ő, vele alszik, hurcolja magával egyik szobából a másikba, néha megcibálja... szegény ilyenkor tocsog a nyáltól. :)) Egy kabátkát is kapott Őurasága, bár ezt már karácsony előtt megkapta, nehogy mégjobban megfázzon a kis feneke a mínuszokban. Nagyon vagány benne, terepszínű, és kapucnija is van. Hát Marcinak bejött a karácsony! :)
Most, hogy szabin vagyunk, még többet tudunk vele foglalkozni, nagyon kis hálás is érte, folyton figyel és les minket, mikor mondjuk végre ismét azt, hogy: SÉTA! :)) Ilyenkor nagy izgalomba jön, követ bennünket bárhová is megyünk még a lakásban. Most, hogy felszáradt a talaj, kimentünk a rétre is. Egy-két nyuszival is találkoztunk, persze Marci olyan kis bamba, hogy nem vette észre őket, mindig háttal állt nekik. Hiába mutogattam, hogy kergesse meg! :D Hát majd talán legközelebb! Már azt hittem soha nem tudom lefárasztani, mert a nagy rohangálást, fürdetést, szárítást követően még mindig úgy viselkedett mint egy bakkecske. Hát nem volt mit tenni, elővettük a játékokat, dobáltuk a kongot, bírkóztunk is kicsit, amikor végre leült, kezdett lecsukódni a szeme.. kicsit még rágcsálta a KONG-ját, aztán végre eldőlt. 

Persze ez tartott fél óráig :D mert most ismét itt mászkál, néz rám nagy szemekkel, hogy akkor most már megyünk ki újra, ugye? :D

Ezek a képek karácsonykor készültek Marci fiamról.

A karácsonyfa mellett, és az ajándékok között:

 Marci mint egy bűbáj :))

 

Anyuval:

 

Itt pedig elaludt az újdonsült Mackójával a karácsonyfa mellett :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék kutya karácsony mackó marci kong polo westie marco

A bejegyzés trackback címe:

https://marcopolo.blog.hu/api/trackback/id/tr381626193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása